Kategori produk
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Dawai bergelung letupan Mesin

Penggunaan dan ciri-ciri Mesin Mesin ini adalah peralatan Khas terbaik yang digunakan untuk pembersihan rod dawai, ia membersihkan cinder skala pada permukaan wayar dan lapisan squama pada

Features

Penggunaan dan ciri-ciri Mesin Mesin ini adalah peralatan Khas terbaik yang digunakan untuk pembersihan rod dawai, ia membersihkan cinder skala pada permukaan wayar dan lapisan squama pada keluli yang melalui proses letupan.

Gred penyahkerakan permukaan karat besi billet mencapai tahap Sa2.5 selepas Kering, dan peringkat permukaan roughness sampai ke Ra6.3 ~ 12.5μm. Berbanding dengan rawatan pickling, ia mempunyai ciri-ciri ekonomi, perlindungan alam sekitar dan kecekapan yang tinggi. Penggunaan mesin ini unik "pintu pusingan + paksi julur double" untuk menanggung berat rod dawai, ia mencapai mod Dupleks operasi, dan meningkat keupayaan pengeluaran peralatan.

Aci julur dibuat oleh keluli aloi istimewa, wayar membuat tindakan kompaun "sehingga turun + swing sekitar + ke hadapan dan belakang giliran" dalam tembakan letupan proses, untuk mencapai kesan menyeluruh bersih. Kerana susunan roda letupan munasabah, permukaan dalaman dan luaran rod dawai boleh berkesan tamparan oleh rasuk Projektil.

Mesin ini adalah controled oleh PLC, pemantauan visual HMI, dan ia adalah operasi yang mudah dan boleh dipercayai.

Nama peralatan: rod wayar Double-LRT pukulan peletupan Mesin bekerja prinsip letupan ditembak Accroding untuk ciri-ciri rod dawai, Mesin yang menggunapakai teknologi ThyssenKrupp, enam roda langsung jenis letupan memasang di permukaan sisi belakang badan chamber, dan mesin yang membuang peluru yang espeed th adalah 80m/s dan ditembak letupan rod dawai.

Mesin juga memenuhi keperluan cekap tembakan automatik letupan accroding kepada sistem berbentuk BE pemisah, kekuatan tinggi pinggang Lif, penghantar skru yang melintang menyampaikan Projektil, dua-peringkat panjang gentian poliester penapis kartrij habuk penulenan sistem (tidak peduli oleh + kartrij), sistem kawalan elektrik automatik + manual HMI.


Hot Tags: letupan dawai bergelung Mesin, China, pengilang, pembekal, kilang, produk terbaru yang berkualiti tinggi
Barangan yang berkaitan
E-mail to us
Kategori produk
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MESIN INC.