Kategori produk
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Robot Gripper

Robot Gripper

DM robot letupan machineApplication DM robot letupan Mesin direka untuk membersihkan enjin silinder, silinder penutup, pancarongga pengambilan secara automatik, kotak gear dan lain-lain sukar untuk menjadi bersih Bottle, boleh digunakan

Features

DM robot letupan Mesin


Permohonan

DM robot letupan Mesin direka untuk membersihkan enjin silinder, silinder tutup, pancarongga pengambilan, kotak gear dan lain-lain sukar untuk menjadi bersih Bottle, secara automatik boleh digunakan selaras dengan mesin letupan hanger, satu untuk pembersihan mentah yang lain untuk mendapatkan butiran yang kering dapat mengenakan kecekapan peralatan terbaik dan meningkatkan kualiti letupan, masa letupan yang lebih rendah, mencapai automatism bersih pemutus.


Cara berjalan

DM robot letupan Mesin dipisahkan kepada stesen single dan double, sebaik sahaja Bottle yang memasuki ke dalam kawasan loading dalam mesin bahawa Mesin bermula penuh automatism letupan. Untuk double station, robot clamp pemilihan maka pusingan 180 ° maka pemilihan mencapai kawasan letupan, lakonan berputar secara automatik di sepanjang pusat paksi robot, dan juga membersihkan Bottle mengikut program yang ditetapkan. Kemudian pusing bertentangan dengan 180°, meletakkan dalam Bottle dibersihkan kembali ke Daerah loading, bermula pemilihan baru kering kitaran.


Ciri-ciri peralatan

Dan pemuatan dikawal sepenuhnya secara automatik

Robot tidak perlu apa-apa Khas ditubuhkan, boleh diri semua jenis dimensi dan bentuk Bottle dan membersihkan mereka.

Peringkat Reka bentuk, Ruang Menyimpan susun atur

Selaras dengan semua Mesin untuk mencapai automatism penuh.

Tenaga yang terbaik dan ditembak penggunaan, mengurangkan kehilangan

Robot boleh program rekabentuk untuk mencapai pembersihan terperinci mengenai tempat khas.


Roda letupan kecekapan dan ketepatan tinggi

Letupan roda terkenal kerana berkualiti tinggi dan penggunaan tenaga yang maksimum, mempunyai fleksibiliti yang tinggi, roda boleh berputar pada arah yang berbeza, permohonan boleh diperluaskan untuk gred maksimum. Kelantangan ditembak boleh diatur pada panel operasi. Pukulan akan mekanikal sebelum kelajuan up kemudian secara konsisten aliran yang dibawa ke roda letupan, cara ini memastikan penggunaan tenaga terbaik motor memandu. Tinggi bahagian bahan memastikan jangka hayat panjang roda letupan, Reka bentuk unik menjadikan bahagian-bahagian yang mudah dan cepat untuk diganti.

Hot Tags: Robot Gripper, pukulan peletupan Mesin, China pukulan letupan Mesin, pukulan peletupan mesin pengeluar, pembekal Mesin letupan tembakan, pukulan peletupan Mesin kilang, produk terbaru yang berkualiti tinggi
Barangan yang berkaitan
E-mail to us
Kategori produk
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MESIN INC.