Kategori produk
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Bulat Bar Mesin letupan

Pusingan Bar pukulan peletupan Mesin adalah pukulan roller bar peletupan Mesin, kebanyakannya digunakan dalam keluli, bangunan, jambatan dan lain-lain industri keluli, billet, bar keluli struktur untuk menghilangkan tekanan, Ber

Features

Pusingan Bar pukulan peletupan Mesin adalah pukulan roller bar peletupan Mesin, kebanyakannya digunakan dalam keluli, bangunan, jambatan dan lain-lain industri keluli, billet, bar keluli struktur untuk menghilangkan tekanan, keluarkan lapisan oksida dan karat permukaan yang kering.

Bar, barisan pengeluaran billet umumnya retak pengesanan terminal untuk menerima, tidak kira apa jenis ujian kaedah, terlebih dahulu letupan karat dan perlu selain daripada lapisan oksida. Syarikat peletupan Mesin oleh pendekatan letupan menegak singlet ke tempat kerja, secara amnya diletakkan dalam peralatan ujian front-end. Pemprosesan produk separa siap berkualiti tinggi dan super ditapis keluli sepenuhnya jentera pemprosesan, menggunakan kombinasi peralatan kerja, untuk membuat proses logistik masih berterusan. Di samping itu, peletupan Mesin boleh juga berasingan di luar talian.

Penggunaan mesin ini:

Penggunaan peralatan siri ini semua melindungi dan rekabentuk pit, dan disposited rod dawai Khas-tujuan memaksa kepala pendesak terbina dalam bahagian wearing akan beberapa penggantian adalah mudah dengan cepat, kecekapan pengeluaran yang sangat tinggi.

1. Buang lapisan karat dan oksida di permukaan wayar.

2. selepas aktiviti peletupan, wire rod membentangkan permukaan roughness yang seragam, yang akan membantu meningkatkan lekat aluminium itu berpakaian seragam melambangkan berpakaian, tembaga akan tidak pernah jatuh.

3. menghapuskan tekanan dalaman yang dihasilkan dalam proses melukis dawai.

4. meningkatkan kekuatan tegangan permukaan dawai dan ketahanan terhadap tekanan hakisan retak, kekal hidup. Mesin ini adalah paling sesuai model untuk Kawat oksida permukaan kulit rawatan.

Prestasi di Shot Blaster untuk keluli Bar:

Saiz bahan kerja: 7-32mm, kelajuan pembersihan: Max.40-90M/min

Blaster ditembak untuk keluli Bar:

Khas rekabentuk berdasarkan keperluan pelanggan kami kesempatan yang terbaik dan jika anda memerlukan Mesin kami, sila hubungi kami bila-bila masa, kami akan memberikan anda perkhidmatan yang terbaik.

Ciri-ciri utama mesin letupan ditembak wayar Bar:

Ia digunakan untuk membuang permukaan dicetuskan, karat dan lain-lain perkara pada semua jenis permukaan logam dawai.

Ia boleh meningkatkan ciri-ciri teknik wayar, meningkatkan rintangan, meningkatkan kualiti produk dan mengurangkan tenaga buruh dan pencemaran di tapak kerja.


tidak.ItemIndeks
1Pembukaan saiz MesinW * Hmm
2Sistem rollerBanjaran kelajuan menyampaikan
(Kekerapan pembolehubah kelajuan kawalan, menggunakan penukar kekerapan)
4Derusting kualiti gredKebersihan: Sa2-2.5 (Sweden standard) roughness
ditentukan oleh spesifikasi keluli.
5Mineral (bahan);0.8 ~ 1.5 (keluli keluli/shot cut ditembak)
6Pelepasan sisa Gasmemenuhi kriteria GBJ4-73
7Sistem pembuangan habuk dua peringkat
(penapis, blowback)
Aliran udara jumlah
Kuasa peminat
8Menyelesaikan sistem gravitiBoleh menyelesaikan keluasan 0.1-0.5 keluli kecil ditembak
9Roda letupan (turbin berkelajuan tinggi)QTY x POWER x kecekapan
10Electrocal kawalan pintu injapMax. membekalkan jumlah kasar
11Sistem peredaran darah (Lif
pemisah, menyampaikan)
Mineral yang beredar kelantanganHot Tags: pusingan bar letupan Mesin, China, pengilang, pembekal, kilang, produk terbaru yang berkualiti tinggi
Barangan yang berkaitan
E-mail to us
Kategori produk
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MESIN INC.