Kategori produk
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Ganti

Pukulan kami ganti Blasting: Syarikat kami menghasilkan pelbagai jenis kecekapan tinggi letupan peranti, kromium rendah, tinggi-kromium, kromium dalam berbagai-bagai besi Tuang, lakonan c besi keluli, mulur, kelabu

Features

Kami letupan ditembak ganti:

Syarikat kami mengeluarkan pelbagai jenis kecekapan tinggi letupan peranti, kromium rendah, tinggi-kromium, kromium dalam berbagai-bagai besi Tuang, keluli lakonan, besi mulur, besi Tuang kelabu dan lain-lain ditembak letupan ganti.

Ciri-ciri utama tembakan letupan ganti:

Bahan yang yang tinggi tinggi bahagian chrome dibuang besi keluli dan garang. Kita boleh juga mengikut kehendak pengguna, menghasilkan rintangan kakisan standard, rintangan haba, tahan Haus Bottle.

Ditembak letupan ganti roda letupan

1). roda bilah (Set No 8)

2). memakai atas pinggan

3). akhir memakai platess

4). kerangka kawalan

Produk utama kami:

produk utama kami adalah Mesin pemprosesan logam---Mesin pembersihan letupan ditembak, sandblasting Mesin, peralatan faundri, tahan Haus logam, kipas emparan tekanan tinggi, loji, peralatan, peralatan habuk-penghapusan perlindungan alam sekitar, ekonomi Mesin kawalan berangka, tempat meletak kenderaan pintar peralatan mencetak pasir dan tidak lama lagi.

tembakan letupan alat ganti Mesin

Syarikat kami mampu memberikan chrome tinggi anti lelasan ganti bahagian yang digunakan dalam pelbagai jenis pukulan letupan peralatan termasuk bilah-bilah roda, pendesak, kes pendesak, bilah-bilah pendesak, kepala pendesak, pinggan pengawal, lapisan pinggan dan sebagainya. Bahagian-bahagian alat ganti tembakan letupan peralatan digantikan dari semasa ke semasa. Mereka telah dipasang jentera letupan yang ditembak dan menembak peening jentera. Kami berasa amat sukacita untuk menyediakan alat ganti untuk tembakan letupan dan peening. Sila Marilah kita mempunyai maklumat yang terperinci tentang alatganti pukulan peletupan mesin yang anda memerlukan. Kami boleh memberi jaminan kualiti yang mantap, menepati masa penghantaran dan perkhidmatan teknikal. Sementara itu, produk kami telah dieksport ke beberapa negara dan kami telah mendapat reputasi yang baik dari dalam negeri dan luar negara.


Hot Tags: alat ganti, China, pengilang, pembekal, kilang, produk terbaru yang berkualiti tinggi
Barangan yang berkaitan
E-mail to us
Kategori produk
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MESIN INC.