Kategori produk
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Swing mesin automatik katil

Mesin automatik katil swing adalah pengenalan disamatic teknologi tinggi, penyelidikan dan pembangunan pukulan peletupan mesin yang digabungkan dengan syarikat kami hampir dua puluh tahun pengalaman dalam manuf

Features

Mesin automatik katil swing adalah pengenalan disamatic teknologi tinggi, penyelidikan dan pembangunan pukulan peletupan mesin yang digabungkan dengan syarikat kami hampir dua puluh tahun pengalaman dalam perkilangan pelancaran letupan baru pembersihan peralatan. Untuk sebilangan besar Bottle kecil, maju, letupan kimpalan kering boleh dibersihkan. Permukaan concave convex Projektil perlindungan > 95%, boleh memenuhi keperluan pelbagai bahan letupan proses. Dua bahan kerja yang penggilap model kepala yang bersih sehingga 1500 kilogram bahan kerja, tiga penggilap model ibu boleh royong 2500 keping kg; Kawalan automatik PLC, boleh sedar operasi pengeluaran yang berterusan. Dan berbanding dengan pengeluaran besar, stabil pukulan besi crawler tradisional peletupan Mesin kecondongan dan roller aktiviti peletupan, kadar kegagalan yang rendah; untuk mengemas kini Tempahan produk.

Peralatan yang membawa peranti untuk pembukaan atas katil swing pelbagai sudut, sekitar paksinya membujur seperti 120 darjah swing ke belakang. Pelbagai sudut bentuk memastikan pemilihan perolehan yang stabil. Pukulan letupan peranti disusun dalam pada bahagian atas pemilihan, untuk memastikan bahawa lenting aliran letupan boleh semua tindakan langsung dicampakkan pada pemilihan. Apabila di memunggah, pelbagai sudut beralih tidur untuk pembukaan turun, pemilihan dibersihkan diletakkan untuk melalui bergetar, maka secara automatik dipindahkan kembali ke loading dalam kedudukan untuk menerima pertuduhan. Dalam siri Shotblast pembersihan Mesin mempunyai kelebihan berikut:

1 struktur katil swing, mengatasi Kad gendang mendatar dan keluli pukulan crawler peletupan Mesin berbuka link.

2 hidraulik automatik dan memunggah menyampaikan getaran boleh dijalankan tinggi yang pada masa yang sama, selamat dan boleh dipercayai, produktiviti.

3. Reka bentuk badan unik pelbagai sudut katil, boleh membuat bahan kerja atas katil swing terus bergolek, pelbagai struktur kompleks pemilihan bercampur boleh membersihkan lenting itu.

5. Mesin boleh beroperasi tidak hanya berselang seli, ianya boleh digunakan bersih Kumpulan kecil dan sederhana yang dalam; oleh kerana struktur yang unik, ia dengan mudah boleh diintegrasikan ke dalam baris pengeluaran yang berterusan.

Parameter teknikal

Bilik membuka saiz (lebar * tinggi) 1000 x 300 mm

Kering maksimum sepotong panjang (mm) 1000-10000

Struktur elemen maksimum (lebar x tinggi) mm 800 x 250

Panjang Rollgang (m) 8

Kuasa (kw) 2.2

Bodoh Penjarakan 600 (mm)

Bilangan pukulan (a) 4 peletupan Mesin

Jumlah (kg/min) 4 x 180 letupan

Jumlah kuasa turbin (kw) 30

Naiknya 45t/j

Kuasa kipas pembuangan habuk (kw) 7.5

Isipadu udara (m3/h) 9900

Bilangan kartrij penuras (8)


Hot Tags: swing katil mesin automatik, China, pengilang, pembekal, kilang, produk terbaru yang berkualiti tinggi
Barangan yang berkaitan
E-mail to us
Kategori produk
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MESIN INC.