Kategori produk
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Troli Jadual Pasir letupan letupan peralatan Mesin/pukulan

Troli Jadual Pasir letupan letupan peralatan Mesin/pukulan
Features

Pukulan piring peletupan Mesin

Permohonan:
Giliran Jadual jenis pukulan peletupan mesin yang digunakan untuk membersih dan memperhebatkan permukaan komponen struktur keluli dan Bottle. Mesin letupan ditembak berputar ini juga sesuai untuk mengeluarkan karat permukaan dan teroksida lapisan daripada bilet keluli yang tebal. Pada masa ini, produk-produk kami secara meluas digunakan dalam lakonan, pengkelasan, jentera, dan industri-industri keluli.
Mesin letupan ditembak berputar ini juga sesuai untuk mengeluarkan karat permukaan dan teroksida lapisan dari tebal
bilet keluli. Pada masa ini, produk-produk kami secara meluas digunakan dalam lakonan, pengkelasan, jentera, dan industri-industri keluli.

Ciri-ciri:
Jenis Jadual giliran ditembak letupan liner dan berakhir plat besi kromium yang tinggi penggunaan plat. Liner di dalam manual pengedap pintu mengguna pakai plat getah Haus-melawan baik. Jurang antara rendah liner dan tali pinggang, rendah liner dan hujung plat akan menjadi kurang daripada 5mm, kerana lebih rendah liner semua steels mangan yang dipotong oleh Mesin memotong laser.
Jumlah besar letupan dan kelajuan tinggi jisim Korona letupan emparan julur, boleh meningkatkan kualiti pembersihan kecekapan, pembersihan yang memuaskan...
Antarabangsa Lanjutan Teknologi, Reka bentuk yang berpatutan, kawasan kecil yang dihuni.
Beroperasi secara automatik, selamat dan boleh dipercayai.


Merosakkan:
Ciri-ciri: Tinggi kitar semula, penjanaan debu yang rendah, produktiviti yang tinggi, digunakan pada logam feros, ia adalah bahan pelelas logam, dihasilkan dari keluli terpilih.

Aplikasi: Pembersihan permukaan logam untuk menghapuskan hakisan sehingga bahan putih dan melahirkan satu corak ancoragem yang meningkatkan pematuhan rawatan kemudian, sama ada melalui lukisan, metallization atau rubberization. Digunakan di Bilik, Kabinet atau roda letupan, dan peralatan di mana bahan pelelas boleh dikitar semula dan doakanlah untuk guna semula. Ia boleh mencecah sehingga 400 kitaran hayat.

Perkhidmatan kami:
Jurutera kami boleh merekabentuk Mesin sasaran untuk pelanggan-pelanggan dan menghantarnya lukisan untuk mengesahkan. Kami senantiasa sebelah menjimatkan kos anda.
Dalam proses pengeluaran, kami akan mengambil gambar dan menghantar kepada pelanggan untuk trek mereka kemajuan.
Dokumen seperti pembungkusan senarai, invois perdagangan dan OEM dan sebagainya akan dihantar selepas penghantaran.
Kami boleh membekalkan percuma Bahasa Inggeris foundation DWG, lukisan pemasangan, panduan pengguna, manual penyenggaraan dan lukisan bahagian.
Kami membekalkan perkhidmatan Jurutera di luar negara dan membantu untuk melatih pekerja anda untuk mengendalikan Mesin.
Tentang alat ganti, kita mempunyai sistem sempurna selepas jualan. Setiap pelanggan akan mempunyai ID, dan anda log masuk ke sistem ini semua maklumat yang boleh disemak. 24 jam Perkhidmatan akan dibekalkan.

SOALAN LAZIM:

1. Berapa hari yang perlu anda menghasilkan mesin ini?
Ini direka khas Mesin mengikut keperluan khusus anda. Daripada jurutera-jurutera yang merekabentuk pengeluaran siap, ia memerlukan kira-kira 45-55 hari.
2. Apakah kilang anda lakukan mengenai kawalan kualiti?
Kita memberi banyak perhatian kepada kawalan kualiti dari awal hingga akhir. Setiap mesin yang dipasang dan berhati-hati diuji sebelum penghantaran.
3. apa yang kualiti Mesin anda jaminan?
Kualiti jaminan masa adalah satu tahun. Kita memilih komponen jenama terkenal dunia untuk memastikan Mesin kami dalam keadaan sempurna.
4. anda boleh memberikan pemasangan dan pentauliahan di luar negara? Berapa lama ia akan mengambil masa?
Ya, kami membekalkan perkhidmatan ke luar negara, tetapi pelanggan-pelanggan perlu membayar untuk tiket penerbangan Jurutera dan hotel, makanan.
Mesin-mesin kecil biasanya mengambil masa 5 hari, sementara Mesin besar biasanya mengambil masa kira-kira 20 hari.


Jika dalam mesin tidak sesuai untuk bahan kerja anda, sila beritahu kami pada maklumat berikut:
1) jenis bahan kerja akan anda membersihkan?
2) saiz workpieces (panjang, lebar dan tinggi bahan kerja maksimum, panjang, lebar dan ketinggian minimum bahan kerja?)
3) berapa berat bahan kerja maksimum dan minimum?
4) Sila beritahu kami keperluan anda kering kecekapan?
Menurut maklumat, Mesin yang sesuai akan direka untuk workpieces anda

Hot Tags: troli Jadual Pasir peletupan Mesin/pukulan letupan peralatan, China, pengilang, pembekal, kilang, produk terbaru yang berkualiti tinggi
Barangan yang berkaitan
E-mail to us
Kategori produk
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MESIN INC.