Kategori produk
Call us on
+86 (532) 86851699
If you have any questions, please contact us
GO >>

Tali pinggang penyusutan taip Mesin Shot-letupan

Tali pinggang penyusutan taip Mesin Shot-letupan

Ditembak peletupan Mesin, peralatan garaj, Cat bilik pengeluar / pembekal di China, yang menawarkan ruang pameran cat ekonomi jatuh tali pinggang jenis pukulan-Blasting Mesin, dua Post hidraulik kereta Lif, dan sebagainya.

Features
GN, SNB getah trek pukulan peletupan Mesin adalah terdiri daripada menembak letupan ditembak peletupan Mesin, ditembak letupan perhimpunan, pelet sistem penulenan peredaran, automatik pemakanan sistem (pilihan), sistem trek, sistem pembuangan habuk dan kawalan elektrik, dan sebagainya (sila lihat program jumlah angka)
Dirakam di sebuah gudang selepas beberapa artifak-artifak yang ditambah, pintu pneumatik yang secara automatik tutup, yang telah ditetapkan bermula Mesin, bahan kerja adalah didorong oleh dram dan mula Melibas, dan ditembak letupan berkelajuan tinggi OCSW yang dilontarkan oleh rasuk berbentuk kipas sekata terhadap permukaan bahan kerja. Peluru yang dilontar dari lubang dan pasir di landasan, yang mengalir ke dalam bahagian bawah skru penghantar, penghantar dalam pesawat angkat, pesawat angkat yang disebut pemisah bagi pemisahan. Berdebu gas dari kipas untuk menghisap dalam penapisan habuk ke dalam udara bersih ke dalam atmosfera, habuk udara kering jatuh ke dalam bahagian bawah kotak habuk precipitator, pengguna dari semasa ke semasa boleh Kosongkan. Sisa pasir yang dibebaskan dari paip sisa boleh diguna semula. Campuran pil pasir dari paip kembali ke dalam badan Dewan sembuh, diasingkan dan kemudian dipisahkan kitar semula; Membersih peluru secara pintu ke pil untuk tembakan letupan dan penggilap kepingan kerja.

Penerangan dan peralatan
Enjin terdiri daripada Dewan pembersihan, letupan, pintu mengangkat pneumatik, injap kawalan gas pelet, sistem kawalan gas, sistem automatik unloading, pesawat angkat, skru blower, sistem pembahagian, sistem elektrik dan komponen lain.
3GN、SNB、GN20X kepunyaan getah trek siri, GN20G、GN40G kepunyaan keluli series。 trek
3GN-I、SNB-adalah siri pintu automatik,
3GN-II、6GN-II、SNB-II、GN20X、GN20、GN40 adalah semua pintu automatik series、automatic makan siri.


Hot Tags: jatuh tali pinggang jenis pukulan-peletupan Mesin, China, pengilang, pembekal, kilang, produk terbaru yang berkualiti tinggi
Barangan yang berkaitan
E-mail to us
Kategori produk
To learn more, please click into each category ...
QINGDAO KNNJOO MESIN INC.